BEF 10x15

Plaka Delme Makineleri

BEF

Plaka Delme Makineleri

BEF

Plaka Delme Makineleri

Makine Özellikleri

Plaka Delme Makineleri

BEF

Çelik yapı sektöründe flanş delme konusunda da ileri teknik çözüm yine BENDMAK'tan… BEF ile 1000×1500 mm ölçülerine kadar melzemelerde yüksek hız, yüksek işleme verimliliği yüksek kalite…
 
BEF FLANŞ Delme makinesi, BENDMAK’ın yarım yüzyılda edindiği tecrübeleri ile geliştirildi. Plakalar üzerinde delme, kılavuz çekme ve kazıyarak makaralama işlemleri için en son teknoloji kullanıldı. Tüm çalışma hareketleri CNC ( Computer Numerical Control ) sistemi ile yapılıyor.
 
Ana gövde kaynaklı çelik konstrüksiyon olarak imal edildi. Tüm parçalara gerilim giderme ısıl işlemi uygulandıktan sonra talaşlı imalatı yapıldı.
 
BEF CNC FLANŞ Delme, sahip olduğu çalışma alanı ölçüleri dahilinde, 6 ila 80 mm arasındaki kalınlığa sahip olan plakaları işleyebiliyor. İşlenecek malzeme, hidrolik sıkma çeneleri yardımıyla bilyalı işleme tablası üzerinde hareket ettirilir. CNC proglamlama ile işleme koordinatlarında pozisyonlanan parça hidrolik piston ve sertleştirilmiş tırnaklı çenelerle sabitlenir ve delme işleminin doğru yapılmasını sağlanır. BEF Flanş Delme makinesi, delme kılavuz çekme, kazıyarak makaralama, basit frezeleme ve hidrolik baskı makaralama (ops) işlemleri yapabiliyor.

BEF Kullanım Alanları

Çelik Konstrüksiyon
 
Elektrik Hatları
 
Tersaneler
 
Silolar
 

Foto Galeri

Detaylı Bilgi İsteyin
Makinelerimiz hakkında bilgi almak için lütfen formu eksiksiz doldurun.
En kısa sürede sizi arayacağız
Makine Adı *
Ad, Soyad *
E-posta *
Firma *
Ülke *
Telefon
Mesajınız
AÇIK RIZA BEYANI